Tillåt en webbplats eller ett program på barnets begäran

Barnet kan efterfråga behörighet för att besöka förbjuden webbplats eller använda ett förbjudet program. Denna funktion låter dig justera Kaspersky Safe kids inställning vid behov.

Så här fungerar det

När ditt barn försöker öppna en förbjuden webbplats eller ett program blockeras försöket av Kaspersky Safe Kids och visar ett varningsmeddelande. Ditt barn kan klicka på alternativet Begär tillstånd för att begära åtkomst till den blockerade webbplatsen eller programmet. Efterfrågan visas automatiskt på My Kaspersky och din smartphone eller surfplatta med Kaspersky Safe Kids installerat.

Du kommunicerar ditt beslut till ditt barn med knapparna Tillåt eller Avböj. Ditt beslut visas automatiskt på ditt barns dator.

Automatiska ändringar till Kaspersky Safe Kids-inställningar

Godkända webbplatser och program läggs automatiskt till i undantagslistan och blir därefter tillåtna för dina barn. Om du önskar att ändra ditt beslut kan du ta bort en webbplats eller ett program från undantagslistan. Se My Kaspersky-hjälpen för mer information.